0
Košarka

during the 2022/2023 Aba League match between Mega v Crvena Zvezda mts Belgrade at Ranko Zeravica Hall on April 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) PLES FAKUNDA KAMPACA NA NOVOM BEOGRADU: Velika prednost za Zvezdu protiv Mege nakon 20 minuta igre! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.23 u 18:41

Dominantna Zvezda!

Košarkaši Mege MIS dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u okviru 24. kola AdmiralBet ABA lige. Na poluvremenu crveno-beli vode sa 51:36.

Crveno-beli na ovom meču ne mogu da računaju na Bena Bentila, Nemanju Nedovića i Branka Lazića, dok sa druge strane u ekipi Mege na raspolaganju nije Aleksa Uskoković.
Bolje su meč otvorili košarkaši Crvene zvezde, došli prednosti od 8:2, a Marko Barać je bio prinuđen da zatraži tajmaut. Ipak, ni nakon minuta odmora ništa se nije promenilo s obzirom da je usledila trojka Dobrića za 11:2.

Ekipa Duška Ivanovića imala je i 11 poena prednosti (23:12) u jednom trenutku prve četvrtine, ali su se domaći vratili na -6 do kraja prve deonice (25:19).
Nakon nešto više od minuta igre Mega je trojkom Cerovine prišla na -3 (27:24).
Domaći su došli u jednom momentu i na dva poena zaostatka, međutim, Zvezda je ubrzala i serijom 6:0 došla do opipljivije prednosti od osam poena, a Barać je zatražio novi tajmaut.
Nije se mnogo toga promenilo ni nakon minuta odmora, te je Zvezda na pet minuta do poluvremena imala 10 poena prednosti.
Do kraja poluvremena crveno-beli su na krilima razigranog Fakunda Kampaca (sedam asistencija) i njegovih asistencija došli do sigurne prednosti – 51:36.
during the 2022/2023 Aba League match between Mega v Crvena Zvezda mts Belgrade at Ranko Zeravica Hall on April 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)
2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter