0
Evroliga

FOTO: Starsport

ĆUS MATEO ČESTITAO ‘CRNO-BELIMA NA POBEDI: ‘Partizan je pobedio u sjajnoj atmosferi i čestitam im na svemu tome pre svega!’

Objavljeno: 31.03.23 u 23:50

Trener Reala nakon meča.

Košarkaši Partizana su u okviru 32. kola Evrolige u fantasitčnoj atmosferi u Areni odneli jako važnu pobedu nad Realom rezultatom 104:90 i sada su sve bliži Top 8 fazi.

Trener gostujuće ekipe je na konferenciji za štampu rekao da je Partizan odigrao dobro i pogađao svoje šuteve.

-Partizan je pobedio u sjajnoj atmosferi i čestitam im na svemu tome pre svega. Druga stvar, probali smo da igramo disciplinovano i na momente smo je gubili zbog Partizanove dobre odbrane, trebalo nam je vremena da se adaptiramo na tu odbranu i to se osetilo. Atletski su sjajni i odlepili se na poluvremenu, a mi smo se potom vratili i mogli da uradimo još više, ali je Partizan odigrao dobro i pogađao svoje šuteve, pa su zasluženo pobedili. – započeo je strateg Madriđana.

Na pitanje kako je moguće pripremiti igrače za ovakvu atmosferu, on je dodao da je moguće, da se igra 40 minuta, a ne 35.

-Da, moguće je. Igra se 40 minuta, a ne 35. Ne možeš da igraš ni 35 ni 38, a ovde je atmosfera sjajna i nije lako igrati protiv Partizana. Igrači su znali koliko je pobeda bitna i koliko je velika stvar pobediti Real Madrid pa još kada vam treba za plej-of. Energija je bila na visokom nivou i to se videlo i sa sjajnom publikom. Moramo da radimo vredno i da idemo dalje. – zaključio je Ćus Mateo.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter