0
Evroliga

Head coach Ergin Ataman during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN NE VERUJE U TOP 8: „Izgubili smo šansu, veliko razočarenje za dvostrukog uzastupnog evropskog šampiona“!

Objavljeno: 31.03.23 u 09:30

Turski stručnjak smatra da je njegov tim izgubio previše tesnih utakmica ove sezone

Košarkaši Anadolu Efesa ubedljivo su savladali Virtus na svom parketu 86:67 u okviru 32. kola Evrolige.

Iako turski tim i dalje ima matematičke šanse za prolaz u Top 8, njihov trener, Ergin Ataman, smatra da je to nemoguća misija.

Izgubili smo sve šanse. Ništa nije u našim rukama. Ovo je veliko razočaranje za tim koji je osvojio dve evroligaške titule zaredom i ostavio trag na evropskoj košarci u prethodne četiri godine. Moramo da sačekamo rezultate ostalih utakmica. Mi nismo izgubili motivaciju da se borimo, ali je činjenica da smo u velikoj meri demoralisani – rekao je Ataman i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Izgubili smo previše utakmica ove sezone. Nekoliko u produžetku. Imamo jako male šanse da prođemo, takav je život, ali znam da nijedan moj kolega trener ne bi voleo da se nameri na nas u Top 8 fazi – zaključio je trofejni stručnjak.

Efes je trenutno 10. sa skorom 16-16.

 

 

 

BONUS VIDEO

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter