0
Fudbal

during the UEFA EURO 2024 Qualifiers Group G match between Montenegro and Serbia at City Stadium on March 27, 2023 in Podgorica, Montenegro. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAVIJAČI POSVETILI POSEBAN TRANSPARENT ANDRIJI DELIBAŠIĆU: Dobio je ovacije čitavog stadiona uz poruku da ponovo pobedi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.23 u 22:19

Sjajan gest navijača.

Na utakmici između Crne Gore i Srbije koja se trenutno igra u Podgorici, domaći navijači istakli su jedan poseban transparent. On je posvećen proslavljenom crnogorskom fudbaleru Andriji Delibašiću, koji je ostavio značajan trag i u srpskom fudbalu, a sada se bori protiv karcinoma.

– Andrija, pobedi još jednom – pisalo je na transparentu, dok je Delibašić dobio i ovacije čitavog stadiona.

Nekadašnji fudbaler je uspešno operisan i sada mu predstoji oporavak koji nije ni malo lak.

Podsećamo, tokom igračke karijere je nosio dres Partizana od 1999. do 2004. godine. Potom je nosio dres Majorke, a nastupao je i za Benfiku, Bragu, AEK, Real Sosijedad, Herkules, Rajo Valjekano, dok je igračku karijeru završio u ekipi Sutjeske.

Što se tiče same utakmice, rezultat je 0:0 nakon 70 minuta igre, a primetno je da se u drugom poluvremenu igra znatno lepše.

BONUS VIDEO:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter