3
Fudbal

FOTO: Starsport

UEFA PROGLASILA UTAKMICU SRBIJE I CRNE GORE VISOKORIZIČNOM: „Nadamo se da će sve proći u najboljem redu“!

Objavljeno: 26.03.23 u 17:10

FS Crne Gore je apelovao na navijače za fer i korektno navijanje

Fudbaleri Srbije gostuju reprezentaciji Crne Gore u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine koje će se održati u Nemačkoj.

Meč se igra u Podgorici a početak je zakazan za 20 časova i 45 minuta. UEFA je ovaj meč proglasila visokorizičnim, što zbog očekivano većeg broja navijača na stadionu kapaciteta 11 i po hiljada mesta, te zbog regionalnog odnosa dveju zemalja.

Predsednik Komisije za bezbednost FSCG, Dragoljub Sekulić, rekao je da je u saradnji sa policijom preduzeo sve organizaciono-bezbednosne mere, kako bi ovaj meč prošao u najboljem redu.

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore apelovali su na navijače da se ponašaju fer i korektno i da ne unose nedozvoljene predmete na stadion.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kapacitet Gradskog stadiona u Podgorici je 11.563 mesta, a prema trenutnoj potražnji ulaznica očekuje se da će u velikoj meri da bude popunjen. Na svim ulazima biće organizovan detaljan pregled – rekao je Sekulić.

Još uvek se ne zna broj navijača Srbije.

Očekujem da tokom sastanka sa delegacijom Fudbalskog saveza Srbije dobijemo informacije o broju gostujućih navijača, načinu dolaska i odakle dolaze – rekao je Sekulić.

 

BONUS VIDEO

 

3
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter