0
Evroliga

Mathias Lessort (L) Aleksa Avramovic (C) Kevin Punter (R) celebrate after winning the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on March 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN NE ZNA ZA POBEDU KADA SUDI LOTERMOZER: Crno-beli žele da sruše tradiciju protiv Olimpijakosa!

Objavljeno: 24.03.23 u 08:19

Delio je pravdu dvocifren broj puta.

Košarkaši Partizana Mozzartbet odmeriće snage sa trenutnim liderom Evrolige ekipom Olimpijakosa, danas od 20 časova. U pitanju je 30. kolo najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, prenos je obezbeđen na kanalima Sport kluba, a jedna stvar, posebno je zapala za oko svim navijačima crno-belih.

Naime, na ovom susretu pravdu će deliti iskusna trojka sudija Robert Lotermozer (Nemačka), Emin Mogulkoč (Turska) i Gitis Vilijus (Litvanija), a jedna zanimljivost vezana je upravo za prvog sudiju koji dolazi iz Nemačke. Naime, Lotermozer je od 2010. godine, Partizanu delio pravdu 11 puta, a u tim mečevima, crno-beli nisu uspeli da upišu niti jednu pobedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @pbg.news

Što se tiče ove sezone, to je bio slučaj u dva duela, prvo protiv Baskonije na gostovanju, a potom i u Štark areni protiv večitog rivala Crvene zvezde.

Partizan će tako u večerašnjem meču pokušati i da prekine ovaj crni niz, a prema kladionicama, crno-beli su i favoriti za trijumf.

BONUS VIDEO:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter