0
Košarka

Vanja Marinkovic (L) and Head coach Joan Penarroya during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BASKONIJA SRUŠILA REAL MADRID: Vanja Marinković izdominirao pred dolazak u Beograd!

Objavljeno: 19.03.23 u 22:31

Sjajna partija!

Baskonija ove sezone ne zna za poraz od Real Madrida ni nakon četvrtog meča. Večeras su u Madridu savladali Real sa 95:88 u okviru ACB lige.

Na ovaj način Baskonija je napravila sjajnu uvertiru pred gostovanje Crvenoj zvezdi Meridianbet, koje će za njih biti veoma bitno u borbi za Top 8.

Najbolji u redovima Baskonije bio je Hauard sa 19 poena, dok je Hideger dodao 16. Odličan je bio i srpski košarkaš Vanja Marinković. On je upisao 15 poena, a dodao je i dve asistencije.

Sa druge strane kod Real Madrida posebno se istakao Gabrijel Dek sa 21 poenom. Bosanskohercegovački reprezentativac Džanan Musa upisao je 15 poena, dok je Edi Tavares završio utakmicu sa dabl-dabl učinkom, 12 poena i 10 skokova.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter