0
Fudbal

Igor Duljaj Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

„SINOVI SU MI VELIKA PODRŠKA“: Igor Duljaj govorio u susret duelu sa Radnikom!

Objavljeno: 16.03.23 u 15:15

Želi pobedu!

Fudbaleri Partizana sutra od 16 časova dočekaće ekipu Radnika iz Surdulice u okviru 27. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Pred ovaj meč govorio je Igor Duljaj, trener crno-belih. On je istakao da je su mu sinovi velika podrška.

Znam ko će sigurno doći na utakmicu. To su moji sinovi Stefan i Aleksa, zajedno sa drugarima iz omladinske škole Partizana. Oni su moja velika podrška, mada me često pitaju što nisam ubacio ovog ili onog igrača. Isto tako neki navijači su me pitali što nisam ubacio Baždara, iako je on imao suspenziju zbog kartona. – započeo je trener crno-belih.

head coach Igor Duljaj Crvena Zvezda – Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 – Mart – 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je konačno pobedio u prošlom kolu – lakše se diše.

Uvek je dobro kada se pobedi. Lakše se diše, drugačija je atmosfera. Bilo je drugačije i kada smo se vraćali za Beograd iz Lučana. To je jedan pozitivan znak. Ali moramo da delujemo još bolje. Partizan uvek traži da se dobija utakmica. Na nama je da naporno radimo i kontrolišemo igru i rezultat. To nekada nije lako. – jasan je Duljaj.

Dotakao se i svog kolege sa suprotne strane, Slavoljuba Đorđevića.

Imamo lepu priliku da nastavimo seriju. Radnik ima perspektivnog trenera. Poznajem njegov sistem rada, igraju čvrsto i organizovano u odbrani. Ne mora ništa da znači njihov bodovni saldo, i to što su u teškoj situaciji. Vrlo je važno da se mo koncentrišemo i znamo šta sve treba da radimo. – istakao je šef struke Parnog valjka.

Fuseni Dijabate na svakom meču crno-belih pokazuje da tehnički nema boljeg igrača u Partizanu od njega, ali statistika nije dobra.

Kada pogledate njegove rezultate sa Katapulta to je sve na visokom nivou. Ali ono što radi na centru i po boku, treba da ponavlja u protivničkih 16 metara. Pričao sam sa njim o tome. – otkrio je Duljaj.

head coach Igor Duljaj during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zatim je prokomentarisao i učinak Andrije Pavlovića u Lučanima.

Nije dao gol, ali postoji druga strana. Odradio je veliki posao, bio agresivan, oduzimao i zadržavao lopte. Vrlo sam zadovoljan kako je odigrao. Ako nastavi da bude vredan na utakmicama i treninzima sve će mu se to jednog dana vratiti. – smatra trener Partizana.

Osvrnuo se i na status Natha.

Imali smo razgovor pre utakmice, rekao sam mu da će u jednom trenutku ući u drugom poluvremenu. On i Jović su imali veliki doprinos. To je mnogo važno, da igrači sa klupe imaju doprinos. – zaključio je Duljaj.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter