0
Niže lige

FOTO: FK Delijski vis

FUDBALERI DELIJSKOG VISA RAZOČARALI NAVIJAČE: Mladost odnela sva tri boda iz Niša!

Objavljeno: 16.03.23 u 13:30

FK Delijski Vis – FK Mladost (Batusinac) 0:2

Razočarali su fudbaleri Delijskog Visa danas svoju publiku kako igrom tako i rezultatom. Ako tome dodamo i dva poklonjena gola gostima onda ovaj rezultat i ne čudi.

Najpre, pri blagoj inicijativi fudbalera Delijskog na terenu i par polušansi koje su imali u prvoj polovini poluvremena mlađani golman domaćih pravi neshvatljivu grešku i lopta koja mu je već na rukama izmiče mu i odlazi u sopstvenu mrežu. U nastavku belezimo prečku domacina i par šansi da se dođe do gola ali nedovoljno da se dođe i do promene rezultata.

A onda opet jedna velika greška igrača domaćih do koje dolazi brzonogi napadač Batusinčana, Stanković i u munjevitom prodoru zabija za konačnih FK Delijski VisFK Mladost 0:2.

Borili su se gosti iz Batusinca za ovu pobedu svim srcem, želeli su je više, manje grešili i ponavljamo posle katastrofalnih grešaka domaćih igrača odnose velika 3 boda u Batusinac.

Na kraju sportski pozdrav igrača obeju ekipa, a publika koja je bila prisutna u većem broju imala je šta da vidi na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter