0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKAO NA DEBI OD 2019. GODINE: Dug put Vasiljevića do prvog zvaničnog nastupa u crveno-belom dresu! (FOTO)

Objavljeno: 15.03.23 u 23:25

Milojević ukazao šansu rezervnom golmanu!

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali Radnički u Sremskoj Mitrovici rezultatom 1:3 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije. Izabranici Miloša Milojevića su bez većih poteškoća nadigrali prvoligaša i najavili borbu za odbranu trofeja osvojenog prethodne sezone.

Jedan od detalja koji su definitvno obeležili utakmicu u Sremskoj Mitrovici jeste izmena u redovima crveno-belih u 73. minutu. Kapiten Zvezde, Milan Borjan, ustupio je mesto Nikoli Vasiljeviću. Ništa to ne bi izgledalo toliko čudno, da član srpskog šampiona od 2019. godine nije po prvi put branio boje crveno-belih na jednoj zvaničnoj utakmici.

Čak četiri godine sjajni čuvar mreže strpljivo je čekao svoju šansu. U tri navrata je blistao na pozajmicama u surduličkom Radniku, novosadskom Proleteru i Napretku iz Kruševca.

FOTO: STARSPORT

U periodu kada je ostajao na ‘Marakani’ Vasiljević je šansu dobijao samo na pripremnim utakmicama, iako je gotovo stalno ostavljao fantastičan utisak.

Očekuje se da će u predstojećem periodu dobiti više prilike da pokaže kvalitet koji poseduje, a ugovorom je do 2026. godine vezan za klub iz Ljutice Bogdana.

Prilikom potpisivanja novog ugovora u decembru 2022. godine Nikola je rekao:

– Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupskih ciljeva – samo da nastavimo kao i do sada – poručio je tada Vasiljević.

VIDEO:

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter