1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ ZAMERIO IGRAČIMA NA MANJKU MOTIVACIJE: „To ide meni na dušu“!

Objavljeno: 15.03.23 u 17:25

Trener aktuelnog šampiona Srbije, nije bio zadovoljan prikazanom igrom svojih fudbalera

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju u Sremskoj Mitrovici ekipu Radničkog 1:3 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije.

Šef stručnog štaba „crveno-belih“, Miloš Milojević, nije bio u potpunosti zadovoljan uprkos pobedi. On je zamerio svojim igračima na slabijoj motivaciji, za koju je i sam kriv kako kaže.

– Zadovoljan sam samo pobedom. Kup je specifična utakmica, nismo od početka bili na nivou. To je, da kažem, meni na dušu. Verovatno ih nisam motivisao dovoljno, ali milsim da igrači Zvezde moraju na svakoj utakmici da se motivišu. Svaka im čast što su pobedili na kraju, ali kažem, opet, nije to na tom nivou na kom bi trebalo da bude – jasan je bio Milojević.

 

 

Zvezda se sada okreće obavezama u prvenstvu. Oni u nedelju od 17 časova gostuju Napretku iz Kruševca.

 

VESTI O ZVEZDI:

0
0
1 Komentara
  1. Ne bih se složio sa Milojevićem, jer Zvezda je pokazala u prvom poluvremenu, kada je izvela najbolji tim, da će biti tvrd orah za sve učesnike u LŠ! Kakva efikasnost za priču. U prvom poluvremenu je Zvezda protiv odlične ekipe Radničkog šutirala samo jednom na gol protivnika i tada je postigla pogodak. Mnogo dobro su igrali poznati agrički “kapitalci” Kanga, Bukari i Kangva. Baš me zanima na koji način će ekipe u grupnoj fazi LŠ, zaustaviti ove sjajne individualce! Zvezda se sa ovim timom može čak boriti za drugo ili treće mesto u grupnoj fazi LŠ, ali u video igrici “Real manager”!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter