0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RADNIČKI NIJE MOGAO DO NOVE SENZACIJE: Crvena zvezda je u četvrtfinalu Kupa Srbije! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.23 u 16:57

„Crveno-beli“ su pokazali u drugom poluvremenu da su nekoliko klasa iznad Radničkog

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na gostovanju u Sremskoj Mitrovici ekipu Radničkog 1:3 i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije.

Iako na papiru izgleda kao da domaćin nema šta da traži u ovom meču, Zvezda ne sme da ponovi grešku Partizana.

Podsećamo da je klub iz Sremske Mitrovice napravio najveće iznenađenje u dosadašnjem delu sezone, kada su krajem septembra pobedili i eliminisali „crno-bele“ iz takmičenja. Radnički je tada slavio nakon boljeg izvođenja penala.

Na samom početku meča, u 6. minutu, viđena je jedna komična scena. Pas, koji je očigledno zalutao, ušao je na teren a sudija je na kratko prekinuo meč. Strahinja Eraković je izneo psa van granica igrališta i meč je nastavljen.

 

 

Nije bilo većih uzbuđenja u prvih 25 minuta meča. Crvena zvezda pritiska ekipu Radničkog ali se domaći veoma organizovano brane. Pokušali su Katai i Ivanić šutevima iz daljine da iznenade odbranu domaće ekipe ali nisu bili dovoljno precizni.

U 31. minutu je Zvezda imala odličnu priliku ali je Katai loše šutirao i golman Ostojić nije imao težak zadatak.

Penal za ekipu Radničkog. Nakon izvedenog kornera sa desne strane, Milan Rodić je ostao kratak na skoku a lopta je pogodila Srđana Mijailovića u ruku. Siguran sa bele tačke bio je Krsta Đorđević i ekipa iz Sremske Mitrovice neočekivao vodi od 38. minuta.

 

 

 

 

Zvezda odmah stiže do ekspresnog izjednačenja. Strelac je Mirko Ivanić u 43. minutu.

Zvezda je u nastavku zaigrala dosta odlučnije i agresivnije i to se odmah odrazilo na rezultat.

Prvo je Marko Rakonjac glavom pogodio nakon odličnog centaršuta sa desnog boka Bukarija u 56. minutu. A onda 6 minuta kasnije, strelac je bio Kangva. Odlično je prošao po levoj strani Azarov i pronašao Kangvu koji je ostao sam i bez većih problema zatresao mrežu nemoćnog Ostojića.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Crveno-beli“ su sada stali na loptu i rutinski održavaju rezultat. Trener Milojević se odlučio za nesvakidašnji potez. U 73. minutu on je promenio golmana. Umesto Milana Borjana sada je na golu Nikola Vasiljević.

Šampion Srbije kontroliše dešavanja na terenu i pretežno se igra na polovini Radničkog. Deluje kao da se domaća ekipa predala i da nemaju snage a ni znanja da ozbiljnije zaprete Crvenoj Zvezdi.

 

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je u četvrtfinalu Kupa Srbije!

 

VESTI O ZVEZDI:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter