0
Fudbal

UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

UKOLIKO OSVOJI ŠAMPIONSKU TITULU, ZVEZDA DOBIJA PRAVO BOGATSTVO: Uz malo sreće na žrebu za Ligu šampiona se može naći u trećem šeširu!

Objavljeno: 10.03.23 u 11:15

Evo i kako!

Fudbaleri Crvene zvezde krupnim koracima koračaju ka još jednoj šampionskoj tituli. Dok crveno-beli ređaju pobede, ekipa Partizana je u poslednje vreme u očajnoj formi, te je sada zaostatak za Zvezdom ogromnih 18 bodova.

Ove sezone titula u Mozzart Bet Superligi Srbije ima posebnu težinu – direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

TSC – Crvena Zvezda, Super Liga Srbije 7 – Mart – 2023. Backa Topola, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Što se tiče zarade, crveno-beli imaju osiguranih 24.440.000 evra. Ova brojka može i rasti u zavisnosti od ‘poklapanja’ određenih rezultata. Osim toga, jasno je da će crveno-beli od prodaje karata i marketinga zaraditi još nekoliko miliona evra.

Osim velike finansijske dobiti, Zvezda vrlo lako može da se nađe u trećem šeširu na žrebanju. Naime, potrebno je da se određeni rezultati poslože. Zvezda navija da Dnjipro ostane na prvom mestu u Ukrajini, a da se Union Berlin i Frajburg domognu Lige šampiona ispred Ajntrahta.

Crvena Zvezda – Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 – Mart – 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ono što bi odgovaralo jeste da u Premijer ligi Njukasl dođe do mesta koje vodi u Ligu šampiona, kao i da Viktorija Plzenj osvoji šampionsku titulu u Češkoj ispred Slavije iz Praga.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

9
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter