0
Tenis

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Dusan Lajovic (SRB) v Borna Gojo (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SRPSKI TENISER PREDAO MEČ ZBOG BOLESTI, PA DOBIO BRUTALNE PRETNJE: Zasigurno je da su u pitanju kladioničari!

Objavljeno: 07.03.23 u 14:58

Očekuje se reakcija zvaničnika.

Srpski teniser Dušan Lajović je prethodnih dana imao određenih zdravstvenih problema, zbog čega je morao da preda svoj meč u kvalifikacijama za Indijan Vels. I da, to bi sve bilo normalno, da nakon svega nije usledila prava drama, jer se Srbin suočio sa brutalnim pretnjama i uvredama.

U momentu kada je srpski teniser predao meč, rezultat je bio (6:2, 4:1) u korist Amerikanca Tenisa Sandgrena. Ubrzo nakon susreta, na društvenim mrežama su se pojavile stravične poruke, a pretpostavlja se da se radi o kladioničarima.

– Dušan Lajović je pedofil – piše na jednom profilu „The Gambling Tailor“.

–  „Lajović je je**ni gubitnik“, „Mrzim prljavog Dušana“, „Da je Lajović sad ispred mene, uradio bih mu nezamislive stvari“, „Mala ku**a koja se predaje“ – su još neke od brutalnih poruka koje su upućene Lajoviću.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter