1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SKARIOLO U VELIKOM PROBLEMU: Virtus bez važnih igrača dočekuje Partizan!

Objavljeno: 06.03.23 u 22:58

Težak izazov za ekipu Željka Obradovića u Bolonji!

U okviru 27. kola najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu košarkaši Virtusa u utorak dočekuju Partizan. Susret srpskih i italijanskih crno-belih na programu je od 20 časova i 30 minuta u Bolonji.

Domaći sastav suočava se sa velikim kadrovskim problemima. Ekipa će biti uskraćena za usluge Alesandra Pajole i Ajzee Kordinijea.

Dan uoči susreta oglasio se šef struke italijanskog tima, Serđo Skariolo.

-Imamo samo nekoliko sati da se oporavimo od teškog meča u Seriji A. Dobili smo jak tim na kraju u borbenom meču i treba da shvatimo na koje igrače možemo da računamo u utorak. Kod nekoliko igrača treba da budemo oprezni. Probaćemo da saznamo nešto nekoliko sati pred meč i da vidimo ko će biti na terenu. Svakako moramo da se pripremimo da budemo najbolji i da ponudimo najbolju verziju sebe – kazao je Skariolo i nastavio:

-Oni imaju sjajan miks najboljih igrača sa evroligaškim iskustvom. Imaju talentovane igrače pune energije. Veoma su dobri u napadu, agresivni u odbrani i moramo da se spremimo za to. Igraju brzo i opasni su i u reketu i na perimetru. Biće mnogo navijača Partizana tu, ali znam da naši navijači mogu da naprave pravu atmosferu da podrže naše igrače u važnom i veoma teškom meču – zaključio je iskusni stručnjak.

8
0
1 Komentara
  1. Ima li jos neki tim da igra protiv nekoliko najbitnijih igraca kada imaju za protivnika ekipu Partizana?

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter