0
Tenis

FOTO: STARSPORT

„VOLEO BIH DA ON TO URADI“: Medvedevu žao jer je sprečio Novaka da dođe do kalendarskog slema!

Objavljeno: 04.03.23 u 19:27

Juče je odneo pobedu nad najboljim na svetu.

Ruski teniser Danil Medvedev danas je savladao zemljaka Andreja Rubljova i tako osvojio titulu u Dubaiju. Samo dan ranije, Medvedev je u polufinalu bio bolji i od najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, dok je kasnije izjavio da mu je žao jer je srpskog tenisera sprečio da dođe do kalendarskog slema.

Te 2021. godine, Medvedev je u finalu US opena savladao Srbina, nakon što je Novak osvojio Australijan open, Roland Garos i Vimbldon.

– Nisam mu te godine dozvolio da osvoji kalendarski grend slem i žao mi je zbog toga jer bih, na neki način, voleo da on to uradi. Ipak, svaki put kad igram sa njim, ja sam takmičar, nije me briga ko je sa druge strane mreže, je li to moj najbolji prijatelj, ili najgori neprijatelj, hoću samo da pobedim – počeo je Medvedev.

Potom je Danil istakao da voli mnoge stvari kod Novaka i da je srpski teniser bio ljubazan prema njemu od momenta kada su se upoznali.

– Volim mnoge stvari kod Novaka, bio je ljubazan prema meni još kad sam bio dečak, kada sam ga prvi put sreo, a tad sam bio 480. na svetu. Bio je uvek isti prema meni, nebitno da li sam broj jedan ili 480. na listi i jako ga poštujem zbog toga.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter