1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOČEKUJE ZVEZDINOG DŽELATA: U Minhenu sve oči usmerene ka Kampacu – evo gde možete gledati večerašnje duele večitih rivala!

Objavljeno: 02.03.23 u 08:57

Očekuje nas spektakl!

Večiti rivali će se večeras sastati sa dva nemačka predstavnika u okviru 26. kola Evrolige.

Prvi na teren će košarkaši Crvene zvezde Meridianbet. Od 19 časova u Audi Domu njihov domaćin biće ekipa Bajerna iz Minhena.

Crveno-beli traže priliku da se iskupe za veoma težak poraz od Albe u prošlom kolu.

Ovaj meč biće i specifičan zbog toga što će Fakundo Kampaco konačno debitovati za Zvezdu i u elitnom takmičenju.

Prenos utakmice možete pratiti na Sport Klubu 2.

Dusko Ivanovic Facundo Campazzo Kup Radivoja Koraca, kup Srbije, finale Crvena Zvezda – Mega kosarka, Nis, Srbija 18.2.2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sa druge strane, od 21 čas u beogradskoj Areni, košarkaši Partizana Mozzart Bet dočekaće Albu iz Berlina. Domaćoj javnosti su odlično poznati s obzirom da su prošle nedelje Beograd napustili srećni, deklasiravši Crvenu zvezdu.

Crno-beli su u prošlom kolu, takođe na svom terenu, doživeli gust poraz od Fenerbahčea (97:94), te im to sigurno uliva nadu za ovaj duel – ukoliko ponovo tu igru vrlo lako bi mogli do pobede.

Podsećamo da je Alba savladala veoma ubedljivo Parni valjak u 1. kolu Evrolige – 100:84.

Prenos utakmice možete pratiti na Sport Klubu 1.

from left Zach LeDay, Alen Smailagic, James Nunnally, Kevin Punter and Dante Exum during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0
1 Komentara
  1. Zašto me obaveštavate da mgu da gledam na SBB kad to nemam? Nemam novca čak ni da popravim krov koji su uništili divlji radnici bez dozvole koji su za vašu firmu, opet kažem bez dozvole trpali kablove i uništili krov zgrade. Kroz krov mi i dalje curi voda na sva strane a kablovi za celu zgradu mi vise preko prozora. Mogao bih jednom potezom da vam ukinem program za celu zgradu ali nisam divljak. Ne može se doći ni do jedne individue u vašoj firmi da to reši zato što tu nema morala. Ovo nema veze sa politikom nego sa nemoralom. Hoćete li možda vi sada da obavestite nekoga u toj firmi o ovome što pišem? Hajde, iznenadite me. Mejl je loskipas@gmail.com
    i to možete odmah da proverite. Baš me zanima da li neko u to firmi ima morala pa će sad to da uradi i da nekog odgovornog u firmi obavesti o ovom bezobrazluku. Detalje ću naravno dostaviti na zahtev a onome ko ovo čita apelujem na savest i moral ako ih ima da to prijavi.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter