0
ATP

FOTO: STARSPORT

NADA NE NAPUŠTA ĐOKOVIĆA: „Čekaću do poslednjeg trenutka!“

Objavljeno: 24.02.23 u 22:56

Sada je sve na Amerikancima.

Novak Đoković još uvek čeka povratnu informaciju od vlasti Sjedinjenih Američkih Država – da li će moći da nastupi na Masters turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Do poslednjeg trenutka, kao i prošle godine. Taj proces nije u mojim rukama. Ono što smo mogli da uradimo, uradili smo, oni još nisu promenili taj propis da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu bez izuzeća. Zahvalio bih se direktorima turnira u Indijan Velsu i Majamiju koji su mi slali podršku, kako bi uspeli da utiču na Vladu SAD da mi da dozvolu. Nadam se pozivnom ishodu ali ne mogu više da kažem. – izjavio je Novak za Sport Klub.

Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs)

Novinare je zanimalo da li je u potpunosti spreman, a najbolji teniser sveta otkriva da je blizu tog nivoa.

Na dobrom sam putu jer sam stigao ovde osposobljen da igram. Trening je prošao odlično, svi treninzi u Beogradu su davali naznaku da mogu da dođem ovde. Rekao sam u Beogradu pre nekoliko dana da još nisam 100 odsto ali se bližim tom maksimumu tako da očekujem za nekoliko dana treninga da ću dostići taj najbolji mogući stepen pripreme za turnire. – zaključio je Đoković.

Turnir u Indijan Velsu je na programu od 6. do 19. marta, a odmah nakon toga kreće i Masters u Majamiju.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter