1
Tenis

Teniserke dobile protivnice

Objavljeno: 18.03.13 u 19:26

Tenis reket

Ssrpske teniserke mogu da budu relativno zadovoljne ishodom žreba za WTA turnir u Majamiju.

Ana Ivanović će kao 12. nosilac biti slobodna u prvom kolu, a u drugom je čeka duel sa boljom iz meča između Poljakinje Ursule Radvanske i Nemice Anike Bek.

Jelena Janković je 22. nosilac i takođe je slobodna u prvom kolu. U drugom će igrati protiv pobednice meča između Amerikanke Viktorije Duval i Čehinje Andreje Hlavackove.

Bojana Jovanovski se posle pauze zbog povrede vraća na teren duelom protiv Andreje Petković iz Nemačke, koja je takođe imala pauzu zbog povrede. Ukoliko je pobedi, naša teniserka bi u drugom kolu igrala protiv Francuskinje Marion Bartoli koja je 10. nosilac.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Teniserke dobile protivnice | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter