0
Domaći fudbal

Players of Crvena Zvezda (L) and Partizan (R) paying respect with minute of silence to late Partizan goalkeeper Milutin Soskic on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

MORAĆE DA BUDU OPREZNI PRED DERBI: Evo koji igrači večitih nikako ne bi smeli da dobiju žuti karton!

Objavljeno: 20.02.23 u 18:27

Utakmica se polako bliži.

Iako i dalje nije poznato da li će se večiti derbi igrati 1. ili 2. marta, jedna stvar je apsolutno jasna. Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde, moraće da se čuvaju žutih kartona u kolu pred najpopularniji meč srpskog fudbala.

Rizik postoji kod ukupno 9 fudbalera, šestorice iz redova Partizana i trojice iz redova Crvene zvezde. Kod crno-belih, zbog potencijalnog žutog kartona, večiti derbi bi mogli da propuste Aleksandar Filipović, Svetozar Marković, Siniša Saničanin, Samed Baždar, Bibars Natho i Patrik Andrade.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sa druge strane, u redovima crveno-belih, oprezni će morati da budu Strahinja Eraković, Nemanja Milunović i Stefan Mitrović.

Podsećamo, pre ove utakmice, Partizan će ugostiti Radnički 1923 iz Kragujevca, dok će se Crvena zvezda sastati sa Javorom u Ivanjici.

Pored toga, izabranici Gordana Petrića će imati i meč plej-ofa Lige konferencija, protiv Šerifa, koji je na programu u četvrtak u Humskoj.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter