0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Spartak Zdrebceva Krv and FK Partizan at stadium Subotica on February 19, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) RIKARDO DONEO PREDNOST PARTIZANU: Spartak u završnici prvog dela primio pogodak!

Objavljeno: 19.02.23 u 17:50

Zanimljiva utakmica se igrao u Subotici

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Spartaka iz Subotice u okviru 22. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a rezultat na poluvremenu je 0:1.

Prvu opasnu priliku imali su gosti iz Beograda i to već u 4. minutu utakmice. Crno-beli su napali preko Natha, koji je ubacio preciznu loptu prema Rikardu, ali je Ostojić bio na pravom mestu da zaustavi taj napad.

VESTI O PARTIZANU:

U 15. minutu smo videli još jednu samo privedno opasnu situaciju ispred gola Spartaka, kada je Natho odličnim pasom pronašao svog saigrača, ali je čitava akcija prekinuta ofsajdom.

Partizan je imao kapitalnu priliku za pogodak u 30. minutu utakmice. Filipović je u punom trku šutirao, a da nije imao nikakav blok ispred sebe, ipak čuvar mreže Spartaka je bio na visini zadataka.

Od 41. minuta crno-beli su stigli do vođstva. Kvinsi Menig je uputio izvanrednu loptu u dubinu, a ofsajd zamku je uspeo da izbegne Rikardo, koji je do kraja povukao i potom postigao pogodak za prednost Partizana u završnici poluvremena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter