0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ŠERIF DOČEKUJE PARTIZAN, A NJIHOV TRENER ŽALI ZBOG ZABRANE NAVIJAČA: ‘Voleo bih da su na tribinama, veoma mi je žao!’

Objavljeno: 15.02.23 u 21:45

Bordin je poručio da razmišlja samo o svom timu, ali biranim rečima je govorio o crno-belima.

Žreb za šesnaestinu finala Lige konferencija spojio je moldavski Šerif i Partizan. Zbog odluke tamošnjih vlasti, utakmica zakazana za četvrtak od 21 sat, igraće se u Kišinjevu umesto u Tiraspolju. Kako navodi tamošnji politički vrh, tribine će biti prazne iz bezbednosnih razloga.

Dan uoči susreta, na konferenciji za medije, prisutnima se obratio trener Šerifa Roberto Bordin.

-Svaki trener voli da vidi pun stadion, ali tako je kako je. Možda će to uticati na igru. Lično bih voleo da su na tribinama i naši i protivnički navijači. Dosad nisam imao ovakvo iskustvo i veoma mi je žao što je sada tako – kazao je Bordin i dodao:

-Čeka nas važan meč i spremni smo za njega. Protivnik je dobro organizovan, imaju dobar napad. Ipak, ne gledamo protivnika, svaki tim je drugačiji, trener treba da razmišlja samo o svojoj ekipi. Mi imamo neke nove igrače u timu, Abu Utara neće igrati zbog povrede, četvorice više nema jer su napustili klub. Sutra ćemo odlučiti ko putuje u Kišinjev – konstatovao je trener Šerifa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter