1
Domaći fudbal

Belgrade, Serbia - AUG.23 Delije sever Navijaci UEFA Champions League Play-offs, 2nd leg football match between Crvena Zvezda and Maccabi Haifa at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, on Aug. 23, 2022. foto:©/Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

ZVEZDA DELI BESPLATNE KARTE ZA DERBI: Delije će morati da ispune samo jedan uslov!

Objavljeno: 15.02.23 u 15:55

Nova akcija crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu, 18. februara na stadionu „Rajko Mitić“ od 15 časova dočekati ekipu Čukaričkog u okviru 22. kola Superlige Srbije. Ujedno, klub je spremio iznenađenje za zvezdaše, jer će svi navijači koji kupe ulaznicu za taj meč, dobiti i besplatnu kartu za 169. večiti derbi

Uslov za navijače je da dođu na utakmicu protiv Čukaričkog i da očitaju ulaznicu, da bi karta za večiti derbi važila. Svako ko do karte za meč sa Čukaričkim dođe onlajn, imaće mogućnost da na odvojenom i obeleženom šalteru na stadionu, podigne ulaznicu za večiti derbi.

NAJNOVIJE VESTI:

Prodaja karata na blagajnama Marakane vršiće se u petak 17. februara u terminu od 10 do 18 časova, kao i na dan utakmice od 10 do početka meča. Ipak, do karte možete doći već danas, jer je onlajn prodaja u toku, putem linka: https://crvenazvezda.iticket.rs.

Cene ulaznica su:

Sever: 400 dinara
Istok: 600 dinara
Zapad: 800 dinara
Tribina Siniša Mihajlović: 1200 dinara
VIP 1: 2500 dinara
VIP 2: 2500 dinara
VIP Galerija: 4000 dinara

1
0
1 Komentara
  1. Bravo za g. Terzića! Ovo je on osmislio i zato puna podrška za g. Terzića! Verujte, g. Terziću nije nimalo lako. G. Terzić je jedan dobar čovek i ja sam lično prezadovoljan njime! Ne postoji posao na planeti koji ne može da se uradi a da on nije bio u vatru bačen. Njemu su mladome dali da vodi Zvezdu i on je morao kroz posao da uči i polaže životne ispite. Čovek kada prvi put sedne na konja, konj ga zbaci i on padne, tako je i g. Terzić pao i ugruvao se, ali se ipak podigao. Sada je već naučio da jaše i sada mu treba dati priliku da nas jaše još jedno 20-30 godina, odnosno da vodi Zvezdu, tj., da se ugrađuje u ugovore. Njemu je rezidencija tu na Marakani. Pada veče, totalni je mrak! Na Marakani nema nikoga, sve je pusto a on sedi sam u mraku kancelarije i plače i stalno ponavlja šta mi je ovo trebalo, jesam li mogao sedeti s mirom i raditi negde kao stražar! I zato mislim da g. Terzića treba podržati u novim projektima u Zvezdi, oko dovođenja fudbalskih panjeva iz Afrike!

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter