0
Fudbal

Kristijan Belic (L) and Kanga Kaku Guelor (R) on Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Partizan and Crvena Zveza at Partizan Stadium on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

POZNAT TERMIN NOVOG VEČITOG DERBIJA: Evo kada će se Crvena zvezda i Partizan sastati po 169. put!

Objavljeno: 14.02.23 u 14:31

Evo kada će ljubitelji fudbala moći da uživaju.

Direktor Mozzart Bet Superlige Srbije Aleksandar Pivić, odlučio je da će se 169. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana odigrati u četvrtak 2. marta i to od 18 časova. Ne baš atraktivan termin ljubiteljima sporta, obzirom da je u pitanju radni dan, ali nema sumnje da će kao i uvek, derbi biti posebno isprećen.

Domaćin je Crvena zvezda, a u prvom ovosezonskom večitom derbiju, rezultat je bio 1:1. Tada su pogotke postigli Bukari za crveno-bele i Natho za crno-bele.

NAJNOVIJE VESTI:

Pre ovog derbija, u okviru domaćeg prvenstva, oba tima će odigrati po 2 utakmice. Izabranici Gordana Petrića će se sastati sa Spartakom iz Subotice i Radničkim iz Kragujevca, dok će ekipa Miloša Milojevića igrati mečeve sa Čukaričkim i Javorom.

Posle 21 kola Mozzart Bet Superlige Srbije, Crvena zvezda je prva sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Partizana.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter