0
Domaći fudbal

Milos Milojevic Crvena Zvezda - Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ ZADOVOLJAN ODNOSOM IGRAČA: „Kada ste posvećeni od 1. do 90. minuta, kvalitet se ne dovodi u pitanje“!

Objavljeno: 11.02.23 u 16:30

Trener Crvene zvezde se još jednom zahvalio na velikoj podršci navijača

Crvena zvezda je deklasirala ekipu Voždovca 0:6, u okviru 21. kola Superlige Srbije.

Strateg „crveno-belih„, Miloš Milojević, zadovoljan je prikazanom igrom i odnosom fudbalera svog tima tokom celog meča.

Pre svega drugačiji odnos, od prvog do poslednjeg minuta, a ne periodično i onda se kvalitet ne dovodi u pitanje. Imamo grupu dobrih igrača, ali bih upravo odnos od početka do kraja meča izdvojio i poneo iz ove utakmice. Svesni smo da je protivnik rano ostao sa igračem manje, ali nije bilo opuštanja s naše strane i videlo se od starta da smo spremni i orni da igramo – počeo je Milojević.

Drago mu je i zbog gola Aleksa Viga.

Ima kvalitet, dolazi sa dosta intenziteta i ponavljanja i onda se to vrati. Pogodio je u pravom trenutku, srećan sam zbog njega, ali nije bitno ko se upisuje u strelce, već da pobeđujemo – dodaje šef struke kluba sa Marakane.

VESTI O ZVEZDI:

Prokomentarisao je i publiku, koja je i na ovom meču bila bitan faktor i dala dodatan motiv šampionu Srbije.

Navijači se nikad ne dovode u pitanje, zato sam i rekao posle utakmice protiv Vojvodine da osećam da smo im ostali dužni, što se tiče efikasnosti. Nadam se da će nastaviti da nas bodre ovako do kraja, a na nama je da radimo još jače i pobeđujemo – zaključio je Milojević.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter