0
Domaći fudbal

Aleksander Ceferin (R) UEFA President and Nemanja Vidic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SADA I ZVANIČNO: Nemanja Vidić – kandidat za predsednika FSS!

Objavljeno: 11.02.23 u 12:45

Razlozi isključivo patriotski!

Centralna tema fudbalske Srbije ovih dana jeste izbor novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije, te potencijalni kandidati.

Proslavljeni srpski fudbaler, Nemanja Vidić, danas je i zvanično potvrdio svoju kandidaturu putem mejl poruke. Bivši štoper Mančester junajteda istakao je da ima podršku delegata, te da se nada da oni neće podleći pritisku.

Vidićevu poruku medijima, prenosimo u celosti.

Poštovani predstavnici medija,

Želim da ovom prilikom obavestim javnost Srbije, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika Fudbalskog saveza Srbije doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću.

Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.

Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera.

Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja.

Nadam se da ću uspeti!

Srdačan pozdrav,

Nemanja Vidić. – poručio je proslavljeni srpski fudbaler.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter