0
Evroliga

Hassan Martin Dusko Ivanovic Crvena Zvezda - Mornar, ABA liga Beograd, Srbija, 10.12.2022. Decembar 10. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HASAN MARTIN PONOVO NA PARKETU? ‘Da može da se ne trenira, a da se igra, niko ne bi trenirao!’

Objavljeno: 07.02.23 u 10:55

Zvezda mora da pronađe način da se vrati na pobedničke staze.

Problemi Crvene zvezde u Evroligi su više nego očigledni. U nizu su od četiri poraza i pod hitno im je potrebna pobeda. Kako bi ostvarili taj cilj, pomoć bi mogla da stigne i od Hasana Martina, koji je dugo van parketa.

‘Što se tiče te povrede, on je dosta dobro. Međutim, to je dva meseca bez igre i ritma. Fizički je dobar, međutim da bi igrao trebaće mu vremena. Počeo je da trenira, ali sigurno će mu trebati vreme, isto kao i Nikoli. Da može da se igra, a da se ne trenira, pa onda niko ne bi trenirao.’ – rekao je Ivanović, koji potom dodaje da uprkos činjenici da su vezali četiri poraza, on nije zabrinut:

‘Mi smo odlični, psihički i fizički. Naš jedini problem je ta utakmica protiv Virtusa gde stvarno nismo ličili na sebe. Ovo drugo je sve kako treba, nema problema.’ – zaključio je Duško.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter