0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ NAKON POVRATKA U BEOGRAD: „Uvek je lepo u Pioniru, hvala navijačima!“ (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.23 u 19:45

Svestan je problema njegovog tima!

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet savladali su Igokeu u 18. kolu AdmiralBet ABA lige – 104:71.

Nakon utakmice, svoje utiske izneo je i trener Igokee, Vladimir Jovanović.

Čestitam Zvezdi na sjajnoj igri i pobedi. Mi smo u seriji lošijih rezultata i to utiče na ekipu i samopouzdanje. Počinjemo utakmice mlako, ne verujemo da možemo da pobedimo Zvezdu i to se videlo od prvog minuta i to je nešto što im zamera. Zvezda je imala sjajno šutersko veče, šutevi su došli iz naše loše odbrane i na kraju je još i dobar rezultat. Zvezda je sjajno reagovala posle poraza, a nažalost smo mi bili ti koji smo prvi došli u Pionir. – započeo je Jovanović.

Veruje da će jedna pobeda pokrenuti njegovu ekipu.

Moramo da izađemo sa stavom da možemo da pobedimo, ako to ispošutjemo imamo šanse. Poslednju utakmicu je Igokea pobedila početkom decembra, to su neke stvari koje ne mogu preko noći da se promene. Ne postoji čarobni štapić, postoji samo rad. Verujem da kada dođe ta jedna pobeda da će će se stvari promeniti. – smatra bivši trener Zvezde.

Upitan o dočeku u Pioniru, kaže da je uvek lepo biti tu.

Sigurno da mi je lepo kada god sam u Pioniru. Hvala navijačima. Što se Zvezdi tiče, želim im sve najbolje, da ispune ciljeve, napravili su sjajnu seriju pobeda. – istakao je srpski stručnjak.

ABA league match between kk Crvena Zvezda and kk Igokea was played at Belgrade, 05.02.2023. at Aleksandar Nikolic hall (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Za kraj, novinare je zanimalo šta je razlika između prvog i ovog današnjeg duela Igokee i Crvene zvezde. U prvom meču je sedio na klupi Zvezde, a danas je bio šef struke Igosa.

Tada je igrao centar Stivens koji je mnogo značio ekipi Igokee. To je onda drugačija dimenzija, uz to i Mario Nakić mnogo fali, ali šta je tu je. Nemamo prava da kukamo. To što imamo nam je najbolje. Nije isključeno da još neki igrač ode, a još neki dođe. – zaključio je Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter