0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ POSLE ŽALGIRISA: „Ponosan sam, momci su igrali sa velikom željom“

Objavljeno: 03.02.23 u 22:11

Još jedna odlična utakmica crno-belih

Košarkaši Partizana nastavili su niz pobeda u Evroligi pošto je u Kaunasu večeras savladana ekipa Žalgirisa sa 74:88 uz sjajnu igru kompletnog tima.

Zadovoljan pristupom i načinom igre bio je i trener crno-belih, Željko Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

Žalgiris je pokazao veliki kvalitet tokom sezone, pričao sam sa trenerom posle meča i čestitao mu na svemu što su uradili već. Odigrali smo sjajno prvo poluvreme, a na odmoru smo pričali da će se oni vratiti, što su i uradili, imaju karakter i pokazali su da smo morali da se vratimo na to kako smo igrali od početka. U poslednjoj deonici smo to uradili, igrali smo pametno u napadu, imali smo više ofanzivnih skokova, to me čini ponosnim, igrali su sa velikom željom. Sa druge strane je bilo različito. Mislim da smo zaslužili da pobedimo, želim da čestitam igračima, a jedna stvar zbog koje sam ponosan je što smo imali navijače i ovde, želim da im se zahvalim na tome – rekao je Obradović.

Šef stručnog štaba crno-belih posebno je istakao trenera domaće ekipe, Maksvitisa, kojem je to prva sezona u Evroligi.

– Čestitao sam mu, jer verujem da igraju dobru košarku. Znate, pokazali su karakter koji je važan za svaki tim, odigrali su dosta dobrih utakmica. Ne predaju se. Sviđa mi se to. Želim im sve najbolje. Ovo je Maksvitisu prva sezona u Evroligi, pokazuje se sjajno, ima kvalitet kao trener, mi pravimo mnogo analiza, tako da ga u potpunosti razumem u svakom aspektu – dodao je Obradović.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter