1
Evroliga

Ben Bentil (L) and Achille Polonara Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POLONARA POTVRDIO: Bio je na korak od dolaska na ‘Mali Kalemegdan’!

Objavljeno: 01.02.23 u 21:22

Želela je Crvena zvezda dodatno da ojača svoj roster.

U januaru se pojavila priča da će novo pojačanje Crvene zvezde biti sjajni krilni košarkaš, koji nema mesta u Efesu, Ahile Polonara. Ipak, to nove saradnje između njega i Duška Ivanovića nije došlo.

‘Kliknuo sam odmah čim je došao Ivanović, on je to napravio za mene. Pustio me je više da igram. Video je u meni ono što je timu potrebno. Od kada je on došao, sve je bilo drugačije.’ – rekao je Polonara o svojoj saradnji sa Duškom, da bi potom potvrdio navode da je bio blizu Crvene zvezde:

‘Jasno je da je postojalo veliko interesovanje Crvene zvezde. Svi znaju da imam odličan odnos sa Duškom Ivanovićem i veliko poštovanje prema timu jer oni imaju velike ambicije. To je istorijski klub u evropskoj košarci. Dakle, rado bih otišao tamo. Samo nije bilo pravih uslova. Zadovoljan sam izborom koji sam napravio da odem u Žalgiris.’ – zaključio je Polonara.

0
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter