0
AdmiralBet ABA Liga

Vladimir Brodziansky (L) and Roko Gizdavcic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan Mozzart Bet and KK Split at Stark Arena on November 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

SADA I ZVANIČNO: Brodzijanski se vratio u Huventud!

Objavljeno: 01.02.23 u 18:17

Slovački košarkaš, Vladimir Brodzijanski, vratio se u Španiju

Doskorašnji centar Partizana, Vladimir Brodzijanski, postao je novi-stari košarkaš Huventuda.

Prethodnih dana se pominjalo kako bi Slovak mogao da se vrati u stari klub, a na kraju je transfer i realizovan. Trener Partizana, Željko Obradović, istakao je na konferenciji nakon pobede nad Asvelom, da je sa Brodžijanskim imao otvoren razgovor i da je košarkaš sam doneo odluku da ode iz kluba.

Brozianski je odlučio da ide. Ja sam imao otvoren razgovor sa njim. Ja sam mu rekao da je to njegova odluka. Mi smo ga imali do 14. februara. Rekao sam mu da ako želi da ide ranije da nema nikakvih problema. On je doneo takvu odluku. Ja sam mu se večeras pred svima zahvalio. Radi se o izuzetnom momeku, izuzetno fin, vaspitan momak i dobar igrač. On misli da traži svoju sreću negde drugde. Poželeli smo mu sve najbolje – rekao je Obradović.

Partizan i Brodzijanski su imali ugovor do 14. februara ali mu je dozvoljeno da ode ranije iz kluba.

 

 

VESTI O PARTIZANU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter