0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEMA VREMENA ZA ODMOR: Večiti rivali danas ponovo na terenu – evo gde možete pratiti njihove utakmice!

Objavljeno: 29.01.23 u 08:37

Nema ni preteranog slavlja ni preteranog očajavanja.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet i Partizana Mozzart Bet odigrali su u petak meč 21. kola Evrolige u hali Aleksandar Nikolić.

Slavili su crno-beli sa 79:78 i tako se revanširali crveno-belima za poraz iz beogradske Arene, 76:73.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Ipak, raspored je takav da vremena nema, niti za slavlje, a niti za tugovanje. Večiti rivali će danas ponovo na parket u okviru AdmiralBet ABA lige.

Prvi igraju košarkaši Crvene zvezde. Od 15 časova gostuju ekipi FMP-a Meridian koja je ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja u regionalnom šampionatu.

Sa druge strane, košarkaši Partizana će u beogradskoj Areni ugostiti Mornar Bar, koji je ostao bez Rasela, ubedljivo najboljeg igrača. Ujedno ovo će biti i prilika za navijače Partizana da pozdrave svoje ljubimce nakon velike pobede.

Utakmicu između FMP i Crvene zvezde možete pratiti na programu Arena sport 1 Premium, dok će okršaj Partizana i Mornara biti emitovan na kanalu Arena sport 3 Premium.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter