0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EGZUM ODAO VELIKO PRIZNANJE AMBIJENTU: Najbolja atmosfera u kojoj sam do sada igrao, nisam čuo sudiju!

Objavljeno: 27.01.23 u 22:28

Zadovoljan je trijumfom, a oduševljen atmosferom.

Jedan od junaka pobede Partizana Mozzartbet nad Crvenom zvezdom Meridianbet, bio je i australijski košarkaš Dante Egzum. On je upisao 20 poena, 5 asistencija i 4 skoka, a nakon utakmice, istakao je da mu je ovo najbolja atmosfera u kojoj je igrao do sada.

– Ovo je najbolja atmosfera u kojoj sam igrao u dosadašnjoj karijeri. U poslednja dva minuta nisam čuo sudiju da je svirao bilo šta! Takvo je bilo okruženje i ne mogu da dočekam da ponovo igram u ovakvoj atmosferi – počeo je Egzum.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je govorio i o Zeku Ledeju, koji je odigrao možda i ključnu ulogu u momentima kada se meč lomio. Pored toga, podvukao je da njegov tim nije pravio glupe greške i da je zbog toga bio u stanju da kontroliše sam meč.

– Da, odlično je odigrao. Osetio je da ima ‘vruću’ ruku, napadao je. Jednom je hteo da mi da loptu, ali sam mu rekao da on napadne i pogađao je. Bili smo u situaciji da kontrolišemo utakmicu, nismo pravili glupe greške. Ostajali smo pribrani i to nas je dovelo do pobede – zaključio je Egzum.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter