0
ATP

foto: twitter/@AustralianOpen

NAVIJAČI PODREGAVAJU ATMOSFERU PRED POLUFINALE AO-a: Novak sigurno nije zaboravio ovaj nesportski potez Pola! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.23 u 11:26

Ako mu je i trebao dodatni motiv, više mu ne treba

Novak Đoković će sutra od 9 časova i 30 minuta, odigrati meč polufinala Australijan opena a protivnik mu je Amerikanac, Tomi Pol.

Novaku će to biti 10. polufinale na Otvorenom prvenstvu Australije, dok je Polu ovo prvo polufinale bilo kojeg Grend slema.

Srpski teniser je izuzetno motivisan, što zbog svega kroz šta je prošao prošle godine u Australiji, što zbog svih priča kroz koje se njegovo ime provlači ovog januara i optužbi da lažira povredu zadnje lože.

Svi znamo koliko Novak dobro igra kada se zainati a njegovi navijači su se baš zbog toga i prisetili nesportskog gesta Tomija Pola u septembru prošle godine na Lejver kupu.

Đoković je tada savladao Frensisa Tijafoa i tako doneo važan bod timu Evrope. Nole se pozdravio sa Džonom Mekenroom a onda se uputio ka klupi tima Sveta, gde su ga sačekali Patrik Mekenro, Feliks Ože Alijasim, Tejlor Fric i pomenuti Tomi Pol.

Svi su mu pružili ruku i čestitali na dobroj partiji a Pol se samo okrenuo i izbegao pozdrav sa srpskim teniserom.

 

 

Đoković se ipak ne opterećuje time već je fokusiran na sledeći izazov u pohodu na 10. Australijan open.

Gledao sam ga. Igra turnir života. Kompletan je teniser – čvrst bekhend, može da uđe u teren i da diktira forhendom, izvrsna tehnika servisa kojom može da pogađa sve tačke – rekao je Novak.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter