0
Evroliga

Kosarka Basketball-Zeljko Rebraca Interview Beograd, 11.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

REBRAČA PORUČUJE: „Zvezda ima prednost – Partizanu će biti teško!“

Objavljeno: 26.01.23 u 09:44

Legendarni as.

Nekadašnji košarkaš i reprezentativac, Željko Rebrača govorio je pred predstojeći večiti derbi koji se igra sutra od 19 časova u hali Pionir u okviru 21. kola Evrolige.

Rebrača u intervjuu za Mozzart Sport kaže da ovo treba da bude praznik košarke.

Gledao sam prethodnu utakmici i izgledalo mi je to dobro od strane momaka koji su na parketu. Uostalom, to treba da bude jedan lep dan, pravi praznik, da cela Evropa uživa jer malo ko ima ovakve okršaju, tu su samo Real – Barselona i Olimpijakos – Panatinaikos. Mi smo temperamentni, saživimo se sa ekipom, a još kada izgubiš onda ide salva kritika, ali to je sport, ne treba bežati ni od kritika, one treba da budu motiv za još žešći rad. – započinje nekadašnji košarkaš.

Kosarka Basketball-Zeljko Rebraca Interview
Beograd, 11.08.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Smatra da su šanse 50-50.

Nema dileme da će biti teško Partizanu. Zvezda ima tu prednost jer su u naletu, igraju stvarno dobru košarku, ali kada dođe derbi sve zavisi od trenutne inspiracije. Sve može da se odluči u poslednjem minutu, jednim potezom jednog igrača. Lično ne sumnjam u Željkovu pripremu utakmice, znam kako to ide kod njega, ali i uz svu pripremu uglavnom to bude 50-50. – jasan je Željko.

Od igrača koji bi mogli da prelome meč izdvaja Vildozu u redovima Zvezde i Pantera iz redova Partizana.

Na prvu loptu to su Luka Vildoza sa jedne strane i Kevin Panter sa druge. Imaju tu vrstu karaktera da uzmu loptu u svoje ruke i krenu da kreiraju, da li je to šut ili nešto drugo nije ni bitno, ali na spoljnim pozicijama su mi oni u prvom planu, doduše, meni se sviđa drugi igrač. – zaključio je Rebrača.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter