0
AdmiralBet ABA Liga

from left Ioannis Papapetrou, Uros Trifunovic, Danilo Andjusic, Yam Madar and Alen Smailagic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN DANAS GOSTUJE U PODGORICI: SC Derbi želi da pruži maksimum protiv crno-belih, a evo gde možete pratiti ovaj susret!

Objavljeno: 22.01.23 u 08:48

Veliki favoriti su crno-beli!

Košarkaši Partizana Mozzart Bet večeras od 19 časova i 30 minuta gostuju ekipi SC Derbija u Podgorici u okviru 16. kola AdmiralBet ABA lige.

Prvi ovosezonski susret ova dva tima izabranici Željka Obradovića rešili su rutinski u svoju korist – 91:82.

U ovoj sezoni SC Derbi je na skoru od sedam pobeda i osam poraza, dok je sa druge strane Partizan na učinku od 13 pobeda i samo dva poraza.

Svakako ne treba potceniti ekipi SC Derbija, ali je jasno da su crno-beli ogromni favoriti u ovom meču i da bi sve osim lagane pobede bilo veliko iznenađenje. Prošle sezone, Parni valjak je slavio na gostovanju SC Derbiju sa 93:83.

Prenos ovog susreta možete pratiti na Arena sport 1 Premium kanalu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter