1
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during the Partizan v Spartak - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on November 11, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POVREDA JE IPAK OZBILJNIJA NEGO ŠTO SE ČINILO: Gordan Petrić ostao bez mladog fudbalera za nastavak priprema!

Objavljeno: 21.01.23 u 10:53

Juče zadobio povredu!

Fudbaleri Partizana juče su remizirali u trening meču protiv Mladosti iz Lučana – 2:2. Gordan Petrić je dao priliku mladim igračima da se pokažu i dokažu.

Međutim, jedan fudbaler crno-belih doživeo je povredu. Reč je o Mihajlu Petkoviću koji je u drugom poluvremenu povredio skočni zglob i bio je prinuđen da napusti teren.

Mihajlo Petkovic
Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Nakon meča obavio je sve preglede, kao što je bilo i očekivano. Nažalost, kako prenosi Telegraf, pregledi su pokazali da ga čeka nešto duža pauza, te da su pripreme za njega završene.

Prve procene su da će pauza trajati barem dve nedelje.

Partizan je do sada odigrao tri pripremne utakmice i upisao dva remija i jednu pobedu.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0
1 Komentara
  1. Bezazleni start i ciao pripreme, sta ti je sudbina ali da ne kukamo puno, mogle je biti i gore, iskreno receno ucinilo mi se da je doslo do frakture. Sreca je da je mlad tako da ce sve doci na svoje mesto, samo polako i bez zurbe. Srecno Mihajlo i ne ocavaj puno.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter