0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Luka Jovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PUKLA LJUBAV U FIRENCI: Fiorentina više ne želi Luku Jovića!

Objavljeno: 20.01.23 u 14:31

Čini se da će morati da potraži novi klub!

Kada je Luka Jović letos iz Real Madrida stigao u Fiorentinu, činilo se to kao idealna prilika da oživi svoju karijeru, s obzirom da u madridskom klubu jednostavno nije dobijao priliku.

Međutim, izgleda da bi već nakon pola godine srpski napadač mogao da promeni sredinu. Naime, kako prenosi Gazeta delo Sport, trener Fiorentine, Vinčenco Italijano, obavestio je upravu ovog kluba da slobodno prodaju Jovića.

Ove sezone Srbin je odigrao 25 mečeva za Fiorentinu i postigao sedam golova.

Luka Jovic Serbia – Slovenia, UEFA Nations League June, 5. 2022. Belgrade, Serbia.
5.6.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

U spekulacije se uključila i španska Marka koja ocenjuje da je Italijano „umoran“ od Jovića, ali da će Fiorentina imati komplikovan zadatak da ga proda s obzirom da Srbin ima veliku platu.

Trener Fiorentine je umoran od skupocenog srpskog napadača. On je svoje mišljenje o Joviću preneo čelnicima kluba. To znači da će Fiorentina uskoro pronaći rešenje za Jovića. To u ovom trenutku ne deluje kao laka misija, jer Luka ima veliku platu u Fiorentini. – naveli su iz Marke.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter