0
Fudbal

Aleksandar Stanojevic Partizan - Loznica Kup Srbije 6.4.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ IMA NOVI ANGAŽMAN: Srpskog trenera očekuje zanimljiv izazov u Turskoj!

Objavljeno: 16.01.23 u 19:19

Čeka se zvanična potvrda.

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević, pronašao je danas novi angažman i karijeru će nastaviti u Turskoj, saznaje Telegraf. On je dogovorio saradnju sa turskim superligašem Konjasporom, a ugovor je potpisan na godinu u četiri meseca.

Poslednji Stanojevićev angažman je bio u Partizanu, gde je proveo period od septembra 2020. do maja 2022. godine, a napustio je crno-bele na kraju sezone nakon velike borbe za titulu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sa Partizanom je uspeo da dođe do osmine finala Lige konferencija gde su crno-beli poklekli proti Fejenorda. Pre crno-belih, Stanojević je još radio u Saudijskoj Arabiji, Izraelu, Kini, a bio je i selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Što se tiče njegovog novog kluba, on se trenutno nalazi na 7. poziciji turske lige. Iznad njih na tabeli nalaze se Trabzonspor, Bešiktaš, Demispor, Bašakšehir, Fenerbahče i Galatasaraj koji je trenutno lider.


Standings provided by Sofascore

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter