0
ATP

Rafael Nadal (FOTO: Starsport)

NADAL SE PRIPREMA ZA AUSTRALIJAN OPEN: „Nisam zadovoljan!“

Objavljeno: 10.01.23 u 18:30

Misli da je u dobroj formi.

Branilac titule na Australijan openu, Rafael Nadal, ne nalazi se u dobroj formi već neko vreme, te je jasno da nije u najužem krugu favorita za osvajanje ovog takmičenja.

Nije zadovoljan pripremama, ali misli da se nalazi u dobroj formi.

U poslednjih nekoliko meseci nisam mnogo igrao, a na početku sezone sam izgubio dva meča na Junajted kupu u Sidneju. Iskreno, nisam zadovoljan pripremama. Ako želim dobar rezultat u Melburnu moraću da dobijam mečeve. Dosta vežbam, mislim da se nalazim u dobroj formi. – otkriva Rafael.

(191116) — LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) — Rafael Nadal of Spain returns a shot during the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

Svestan je da tu tvrdnju o dobroj formi mora da potvrdi na zvaničnim mečevima, s obzirom da je prethodne duele uglavnom gubio.

Dobru formu moram da pokažem na zvaničnim mečevima. Imam još nedelju dana do prvog duela u Melburnu. Veoma sam srećan što sam se vratio u Melburn, pošto je prošla godina bila nezaboravna. – zaključio je Nadal.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter