0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA U SKOPLJU: ‘Putujemo, odmaramo i treniramo – Recept za pobedu se zna!’

Objavljeno: 07.01.23 u 23:22

Umorni nakon velike pobede, moraju da se okrenu narednim mečevima!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u subotu tokom Božića u Skoplje gde ih u nedelju očekuje meč 14.kola ABA lige jtd sa ekipom MZT-a.

Ekipa Crvene zvezde Meridianbet pobedila je u prvoj utakmici nove sezone na otvaranju ABA lige u Beogradu sutrašnjeg rivala rezultatom 87:67, a ukupno je Zvezda u 13 utakmica doživeo samo jedan poraz daleke 2013.godine.

from left Luca Vildoza, Miroslav Raduljica, John Holland and Branko Lazic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Subotu ćemo provesti u putu i odmoru, ali ćemo imati vremena da se uz trening u hali u kojoj igramo utakmicu, osvežimo i spremni dočekamo ovaj meč. Ne sme i neće biti nikakvog potcenjivanja ekipe koja ima svoj teren, podršku sa tribina, na kraju krajeva i svoj kvalitet. Recept se zna, čvrsto, odgovorno i sa energijom želimo da pobedimo i u dobrom ritmu dočekamo utakmice duplog kola Evrolige.“ – izjavio je kapiten tima, Branko Lazić.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter