0
ATP

(191030) -- PARIS, Oct. 30, 2019 (Xinhua) -- Daniil Medvedev of Russia hits a return during the second round match against Jeremy Chardy of France at the Rolex Paris Masters 1000 held at the AccorHotels Arena in Paris, France Oct. 29, 2019. (Photo by Aurelien Morissard/Xinhua)

MEDVEDEV NAHVALIO NOVAKA: „On je nezaustavljiv, nadam se da neće biti na mojoj strani žreba na Australijan openu“

Objavljeno: 07.01.23 u 19:27

Po rečima Danila Medvedeva, Novak Đoković je u ovom trenutku nezaustavljiv

Srpski teniser je savladao Medvedeva u polufinalu Adelejda sa 6:3/6:4 i tako se plasirao u finale.

Odlična sedmica, izgubio sam od verovatno najboljeg na svetu u ovom trenutku, osvojio je četiri-pet turnira u nizu. Malo sam razočaran, ali pozitivan, osećao sam se sjajno večeras, što je pozitivno pred Australijan open. Nadam se da Novak neće biti na mojoj strani žreba na Australijan openu. Čak i da bude, daću sve od sebe da budem bolji – rekao je Rus.

On je potom dodao da nekad ima osećaj da je Nole nezaustavljiv.

Jednostavno moram da budem bolji, to je to. To sam uspeo onda na US openu, posle poraza na Australijan openu (2021), kada sam bio u velikoj seriji pobeda, a od njega sam lako izgubio. Nekada je nezaustavljiv, moraš da odigraš meč života kako bi ga pobedio

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ono sto upada u oko Medvedevu, jeste njegov nešto lošiji bilans protiv Top 10 igrača u zadnje vreme.

Prošle godine nisam imao mnogo pobeda nad top 10 igračima, a mislim da sam danas mogao da zabeležim jednu takvu pobedu da nisam igrao baš protiv Đokovića. Novak je drugačija liga, 21 grend slem titula, to je sve što treba da kažemo. Moram da budem pozitivan jer dolazi prvi slem – zaključio je Danil.

Priliku da popravi to, imaće na prvom grend slemu u godini koji je na programu od 16. do 29. januara.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter