0
Evroliga

Nemanja Nedovic (R) and Ioannis Papapetrou during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TAČNO SMO NA POLOVINI TAKMIČENJA: Večiti rivali potpuno konkurentni u Evroligi!

Objavljeno: 07.01.23 u 08:52

Nikad zanimljivije takmičenje.

Sinoć je završen prvi krug Evrolige, odnosno, svako je igrao sa svakim, te sada možemo steći realnu sliku.

Jasno je da posle 17 kola apsolutno ništa nije jasno i sve će biti otvoreno do poslednjeg momenta.

VEČITI RIVALI

Počećemo sa Crvenom zvezdom Meridian Bet s obzirom da se nalaze na poziciji iznad Partizana Mozzart Bet uz jednu pobedu više. Crveno-beli sa skorom od devet pobeda i osam poraza se nalaze na 10. mestu, ali imaju isti skor kao i Efes (sedmoplasirani), Žalgiris (osmoplasirani), Makabi (devetoplasirani).

Užasno su počeli sezonu, ali onda je došlo do promene trenera i ekipa je počela da igra strašnu košarku. Da nije bilo nekih tesnih poraza kao što su od Armanija i Barselone pitanje gde bi se Zvezda nalazila.

Kevin Punter (L) and Branko Lazic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sa druge strane, Parni valjak se bolje započeo sezonu, ali je u jednom trenutku upao u krizu – pet vezanih poraza.

Sada izgledaju mnogo bolje i rasterećenije, a tako i igraju.

Ono što je sigurno i jedni i drugi će se boriti za svoje mesto u TOP 8, a što da ne oba tima da ne pođu među najboljih osam timova.


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter