0
Košarka

Pero Antic Crvena Zvezda - FMP KLS Kosarkaska liga Srbije finale 7.6.1018. Jun 7. 2018. prva utakmica (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PERU ANTIĆA NAPADAJU MAKEDONSKI NAVIJAČI ZBOG ZVEZDE: „Makedonski hleb jede, a za Zvezdu da navija!“

Objavljeno: 05.01.23 u 15:48

Oštre reči za legendu tamošnje košarke.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Pero Antić, došao je na jednu egzibicionu utakmicu u Skoplju u dukserici crveno-belih, a sve to, naišlo je na lavinu komentara. Pored navijača, ovaj događaj propratili su i mediji, uz sramotne reči na račun jednog od najboljih u istoriji te zemlje.

– Makedonski hleb jede, a za Zvezdu da navija. Tužna naša Makedonijo – napisao je jedan tamošnji portal.

Antića su prozivali navijači Rabotničkog i Vardara, uz komentare „Dno“ i „Provokacija“, ali je jedan deo javnosti i osudio napade na bivšeg košarkašaNa sve ove reči, odgovorio je i sam Antić za MMS.

Juče nije bila modna revija, već lep sportski događaj. Mogu da nosim i Mesijev duks, imam ga i to plave boje. To je oprema koju sam dobio. Ne pravdam se i ne želim da ovo izgleda kao da se pravdam. Svako može da nosi šta želi, baš kao i ja. Možemo i goli, otvorenog uma, zar ovo nije 21. vek? Sva ko navija za svoj klub. Rekao sam i ponoviću – navijam za Crvenu zvezdu, Olimpijakos i Fenerbahče i tako će ostati. Ja sam njihov fan i ne krijem to. Ali, naravno, Makedonija je za mene broj jedan i sve što sam učinio za ovu zemlju daje mi za pravo da se obučem kako hoću. Predstavljao sam Makedoniju u najboljem svetlu širom sveta. Za mene je Makedonija jedna, za stava jedna i himna jedna i to se nikada neće promeniti. Zato nemam poruku za zle umove, već da im poželim srećnu Novu godinu, da budu zdravi i da se malo opuste. Prestanite da budete negativni jer ima mnogo važnijih stvari za komentarisanje, a ne ko šta nosi. Volim Makedoniju, to svi znaju – zaključio je Antić.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter