0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Radnicki Nis v Crvena Zvezda Luis Ibanez (L) and goalkeeper Aleksandar S. Jovanovic Nis, 22.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

PARTIZAN NACILJAO POJAČANJE SA KIPRA: Klub ne želi da ga se odrekne, traži veliko obeštećenje!

Objavljeno: 05.01.23 u 13:59

Bio je jedan od najzaslužnijih za titulu.

Kao što je bilo najavljeno, Partizan je krenuo u potragu za pojačanjima, a jedna od prvih meta je Aleksandar Jovanović. Kako saznaje Mozzart Sport, crno-beli su zainteresovani za iskusnog golmana, koji ima ugovor sa Apolonom do 2026. godine.

Ipak, ne teče sve tako glatko, jer Kiprani ne žele da puste Jovanovića jeftino, pa traže veliko obeštećenje. Naime, Transfermarkt njegovu vrednost procenjuje na 800.000 evra, dok Apolon ne želi veliko odstupanje od te cifre, što je za Partizan trenutno nedostižno.

Fudbal Soccer
Jelen super liga
Vojvodina Radnicki Nis
Aleksandar Jovanovic (GK)
Novi Sad 16.04.2016
Foto:Nenad Mihajlovic/Starsportphoto

Jovanović je protekle godine zvanično proglašen za najboljeg golmana tamošnjeg prvenstva, a pored crno-belih, za njegove usluge je zanteresovan i jedan turski klub. On je svoju karijeru počeo u Radu i Donjem Sremu, dok se afirmisao u redovima Radničkog iz Niša u sezoni 2015/16.

Nakon toga, usledio je angažman u danskom Orhusu, potom u Uesku i u Deportivu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter