6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

UNIJA IGRAČA EVROLIGE STALA NA ZVEZDINU STRANU: Crveno-beli očekuju ukidanje kazne!

Objavljeno: 04.01.23 u 22:20

Organizacija koja brine o pravima igrača u elitnom takmičenju pružila podršku Fakundu Kampacu!

Rukovodstvo kluba, tim, kao i navijači Crvene zvezde, žestoko su pogođeni odlukom Evrolige da Fakundo Kampaco, kao i bilo koje eventualno pojačanje, neće moći da budu registrovani za učešće u ovom takmičenju.

Čelnici kluba sa Malog Kalemegdana izdali su dva saopštenja i poručili da će se svim rasploživim pravnim sredstvima braniti i boriti da ‘obore’ i više nego strogu kaznu ove organzicaije.

Španski poratl ‘Encestando‘ otkrio je informacije koje ulivaju veru crveno-belima. Pomenuti izvor navodi da je Unija igrača Evrolige (ELPA) nakon uvida u dokumenta, dugovanja i transfere i dobrog upoznavanja sa kompletnom situacijom oko izrečene kazne, stala na stranu Crvene zvezde i pružila podršku Fakundu Kampacu.

Iz ove organizacije su poručili da se nadaju kako će Argentinca uskoro videti na terenu.

205
40
6 Komentara
  1. Vrlo je prosto. Dobrodošli smo u Evroligu da budemo razvojni tim za igrače sa koledža ili početna stanica za učenje evropske košarke. E da vlasnicima Evrolige Baskoniji i Realu otmete Vildosu i Kampaca… E tako se nismo dogovorili. Kakve finansije. Pa već 50 godina u profi sportu ne postoje čiste pare, već pare oprane od poreza u najčistijem slučaju pa na gore. Inače osnovni razlog, podsećanja radi, za odluku velikih klubova za formiranje Evrolige i odlazak iz FIBE je to što njihovi navijači ne žele da dolaze da gledaju utakmice sa malim slabim klubovima, a oni pune sale kod malih klubova. A šta je sad? Kampaca, Vildosu, Nedovića i te kako žele gledati, a i svi evropski, a i svetski pišu o njima. Super za Evroligu, samo je problem gde baš o Srbiji i Zvezdi u pozitivnom kontekstu da se piše. Pa ajde na sigurno na finansije. Pa znaju ljudi kako rade i kada to počnemo mi e to već ugrožava.

    6
    1
    Odgovori
  2. Treba ih kazniti na sest meseci i zbog ovakvih laznih informacija koje dolaze iz kuhinje coveka koji je umesan u sve politicke, kriminalne, finanijske …i sve moguce afere u Srbiji i na Kosovu

    6
    22
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter