0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED VALENSIJU: Izostanak Kampaca ništa ne menja!

Objavljeno: 04.01.23 u 19:19

Bez Kampaca će biti dosta teže, ali to ništa ne menja, rekao je trener crveno-belih.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je o predstojećem duelu sa Valensijom u Evroligi.

Klub sa Malog kalemegdana neće moći da računa na najzvučnije pojačanje ove sezone do početka marta.

Da smo mogli da registrujemo Fakunda bilo bi mnogo lakše, a ovako je mnogo teže, ali će momci sada morati da daju više od sebe i to je to nema nam druge rekao je Ivanović.

VESTI O ZVEZDI:

Podsetimo, Evrologa je donela odluku da zabrani Crvenoj Zvezdi registraciju novih igrača ili trenera do 28. februara.

Brzo su preboleli poraz od Barselone igrači srpskog šampiona.

– Pa dobro, nije nam se svideo način na koji smo izgubili, ali, dobro… Ne igraju oni od juče to je sastavni deo sporta i karakterni igrač se ogleda u tome koliko puta se digne nakon što padne. Nema nikakve razlike oko tog izvinjenja, to je trebalo sudija da vidi da je gažena linija – rekao je strateg „crveno-belih“ .

Kao što je to bio slučaj i u prethodnim utakmicama, gosti ni ovoga puta neće biti u punom sastavu. Ipak, po rečima Duška to ništa značajno ne menja.

Istina, ali što se nas tiče ništa se ne menja. Valensija je opasna ekipa sa izvandrednim igračima pogotovo napadački i ima puno prostora za igru 1 na 1 tu. Nema iznenađenja, svako svakoga može da pobedi. Videćemo kako će se oporavljati Vildosa, sve zavisi od njega, možda bude brže možda ne, videćemo – zaključio je.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter