3
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

PONOVO ZABRANA ZA NOVAKA: Srpski teniser neće igrati na važnim turnirima!

Objavljeno: 04.01.23 u 08:38

Amerikanci ne popuštaju.

Svet ovih dana bruji o povratku Novaka Đokovića u Australiju nakon što je prošle godine deportovan.

Takođe, Novak nije mogao da uđe ni na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država prošle godine, a čini se da će se sa tom praksom i nastaviti u ovoj sezoni.

Naime, vlasti SAD ostavile su na snazi uslov za ulazak u državu prema kome strani putnici moraju priložiti dokaz o primljene dve doze vakcine protiv koronavirusa.

Ove mere važiće minimalno do 10. aprila ove godine što automatski znači da srpski teniser neće moći na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Podsećamo, Đoković je i prošle sezone propustio sve turnire održane u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i one koji se održavaju u Kanadi.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

3
2
3 Komentara
  1. Ko zna koliko je njih u svetu glume,sporta uzmuvalo vakcinaciju, satro pelcovali se.Djokovic je dosledan svom iskazu i ne zeli da kao javna licnost posalje poruku u suprotnosti s njegovim stavovima.Nadam se da ce kad tad sve izaci na videlo. Ukocili citav svet pod izgovorom pandemije da bi uspostavili neka nova bolesna pravila koja nemaju nameru da prestaju da vaze.

    3
    1
    Odgovori
    • Zasto bi to radio? Uskoro ce da izmisle nove plandemije i opstale gadosti pa ce opet da smaraju sa novim vakcinama. Covek je jos na pocetku dao izjavu da ne zeli nista da ubacuje u svoje telo. Zamisli da je par meseci kasnije izaslo u javnost da je primio vakcinu. Ne treba pristajati na ta bolesna i poremecena pravila

      3
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter