4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA REŠILA PROBLEM SA KAMPACOM: Odjednom su isplatili sve, Argentinac uskoro debituje u Evroligi?!

Objavljeno: 02.01.23 u 15:24

Izgleda da je problem rešen.

Mnogi navijači Crvene zvezde bili su razočarani što Fakundo Kampaco odmah nije zaigrao u Evroligi. Crveno-beli su imali određenih roblema sa registracijom nakon što je najkvalitetnije takmičenje u Evropi uputilo zabranu, a prema saznnanjima Telesporta, problem je rešen.

Pomenuti portal navodi da je Crvena zvezda odjednom isplatila sav potreban novac, kao i da trenutno nema prepreka za Kampacovu registraciju. Radilo se o 7 zaostalih mesečnih plata u prethodne tri godine, mahom prema domaćim igračima, aktuelnim i bivšim.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Sada je problem rešen, pa bi Kampaco uskoro trebao da debituje u Evroligi. Ova vest itekako znači crveno-belima, posebno nakon povrede Luke Vildoze koji će pauzirati oko mesec dana.

Uz sve to, Zvezda nije završila sa pojačanjima, a prema poslednjim informacijama, jedna od opcija na radaru je Marvin Džons, o čemu više možete pročitati OVDE!

26
18
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter