0
ATP

Novak Djokovic, Stefanos, TsitsipasAstana Open, Kazakstan 9.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ĐOKOVIĆ NAJAVLJUJE VELIKE STVARI: „Svaki veliki turnir je šansa da ispišem istoriju!“

Objavljeno: 30.12.22 u 12:27

Vratio se u Australiju.

Novak Đoković ponovo ima šansu da nastupa u Australiji, a samim tim i da napadne njegov omiljeni grend slem, koji je osvojio čak devet puta do sada, Australijan open.

Sjajno je vratiti se u Australiju. Ovo je zemlja u kojoj sam imao mnogo uspeha u karijeri, posebno u Melburnu. To je moj daleko najuspešniji grend slem. Nadam se da će sve ovog puta biti pozitivno. Reakcija navijača je nešto što ne mogu da predvidim, ali uradiću sve što je do mene da igram dobar tenis i da obradujem publiku. – rekao je Novak.

Cilj je da do početka Australijan opena (16. januar) dosegne vrhunac svoje forme. Smatra da je svaki veliki turnir šansa da se ispiše istorija.

Cilj je da dosegnem vrhunac forme u Melburnu. Tu želim da igram svoj najbolji tenis. U ovoj fazi moje karijere, posle svega što sam postigao, svaki veliki turnir je šansa da ispišem istoriju. Naravno da je to veliki izazov za mene, ali i motiv je ogroman. Ne nedostaje mi ni motiva ni inspiracije da igram najbolje što mogu. – zaključio je Đoković.

Pre Australijan opena, Novak će igrati na turniru u Adelejdu koji počinje 1. januara.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter